Karatistima Karate centra Nedelišće 5 medalja na Kupu Sv.Nikole u Varaždinu!

View the embedded image gallery online at:
http://karateklubmedjimurje.hr/vijesti#sigFreeIdacb0f80f35

U subotu, 24.11.2015. u dvorani Arena u Varaždinu održan je 11. međunarodni karate turnir Kup Svetog Nikole. Na vrlo kvalitetnom turniru za mlađe uzrasne kategorije (do 15 godina) ove je godine nastupilo 500 natjecatelja iz 56 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Na turniru su nastupili i mladi karatisti Karate centra iz Nedelišća te osvojili 5 medalja, od čega 2 srebrne i 3 brončane medalje.

Continue Reading

IspisE-mail

Karatistima Karate centra Nedelišće 4 medalje na Cro Cupu!

View the embedded image gallery online at:
http://karateklubmedjimurje.hr/vijesti#sigFreeIdd0dd5d5e02

U subotu, 28.03.2015., u Nedelišću u Sportskoj dvorani Aton, održan je jubilarni 10. po redu karate turnir "CRO CUP" na kojem je nastupilo 399 natjecatelja iz 45 klubova i 5 država (Austrija, Mađarska, Slovenija, BiH, Hrvatska). Na turniru su nastupili i karatisti Karate centra Nedelišće te u jakoj konkurenciji osvojili 4 medalje.

Continue Reading

IspisE-mail

Karate upisi od 08.09.2014.

View the embedded image gallery online at:
http://karateklubmedjimurje.hr/vijesti#sigFreeId40c6acf98b

Dragi prijatelji sporta, Karate klub Globus Čakovec i podružnice Karate centar Nedelišće i Karate centar Šenkovec pozivaju djecu i njihove roditelje da se uključe u novu sezonu karate škole u Čakovcu, Nedelišću ili Šenkvocu. Želite li ostati zdravo, razvijati se pravilno i savladati osnove drevne istočnjačke borilačke vještine? Od najranije dobi razvijte svoje motoričke sposobnosti, samokontrolu, borbenost duha, samopouzdanje i disciplinu.

Continue Reading

IspisE-mail